Mobilról Melózni? 3 Tuti Applikáció Vállalkozóknak (2016)

Az okos telefonok világában senkinek nem jelent újdonságot, hogy a telefonnal nem csak hívásokat bonyolítani és SMS-eket váltani lehet, de az is ilyen egyértelmű lenne, hogy a megfelelő applikációkkal a mobilodról is nagyban elő tudod segíteni a saját sikeredet? Mutatjuk a tutit!

 1. Google analytics

bc_map.jpg

 

(A B&C magazin látogatói térképe az appból – innen olvastok minket)

Ritka hasznos alkalmazás, rengeteg információt ad az oldalad látogatottságáról, a látogatói összetételről, arról, hogy hol vannak, mindent. Segít megtervezni, hogy hogyan marketingelj, vagy ha a hirdetők hiteles információkat várnak az oldal látogatottságáról, az analyticset mindig hiteles forrásként kezelik. Nem is kell hozzá más, mint egy gmailes cím és mehet is az oldalfigyelés a mobilodról.

 

2. TickTick

tech-050912-007-617x416.jpg

A legjobb feladatkezelő amivel csak találkoztunk. Nem csak rendszerezi a feladataidat, de kezelőfelületként is működik. Emlékeztet, hogy mikor van itt az ideje megcsinálni valamit (élvezetes, de káros funkció a feladatok elhalasztása), a feladataidat kisebb részfeladatokra bonthatod – így azt is látod majd, hogy a nagyobb terveidből milyen apróbb részletek vannak már készen.

3. Evernote

shopper-using-smartphone.jpg

A nevéből lehet sejteni, igen itt egy jegyzetelős alkalmazásról van szó. Szerintem nagyon praktikus, ha éppen eszembe jut a millió dolláros ötlet, és nincs nálam határidőnapló és toll, vagy csak egy boríték aminek a hátuljára felfirkanthatnám az ötletem, gyors bepötyögöm a telefonomba. A válasz pedig arra a kérdésre, hogy miért nem jó ha egyszerű jegyzetként mented el a telefonodban a dolgaidat? Azért mert az evernote rendszerezi neked, számos szövegszerkesztési lehetőséget biztosít, a jegyzetfüzeteid megoszthatod másokkal, szóval ha írsz valamit a kollégák abban a pillanatban látják és be tudnak kapcsolódni a munkába!

A cikk